ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2001-2002 ανασκόπηση

Η ενότητα “βιβλιοπαρουσίαση” σας γνωρίζει τις εκδόσεις που έχουν να κάνουν με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ιστορία του. Αλμανάκ, ιστορίες ομάδων, βιογραφίες και άλλα θα παρελάσουν από το soccerbase.info.

Τίτλος: “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 2001-2002 ανασκόπηση”
Έτος έκδοσης: 2002
Σελίδες: 240
Συγγραφέας: Δημήτρης Τσακίρης
Εκδότης: Αθλότυπο

Για δεύτερη σεζόν στη σειρά κυκλοφόρησε η ανασκόπηση του ελληνικού ποδοσφαίρου με όλα τα γεγονότα που σημάδεψαν την αγωνιστική περίοδο. Το βάρος πέφτει πάντα στα στατιστικά και το αγωνιστικό μέρος.
Περιλαμβάνονται ΟΛΑ τα  παιχνίδια που έπαιξαν οι επαγγελματικές ομάδες στα πρωταθλήματα το Κύπελλο και την Ευρώπη με πλήρη στοιχεία για το κάθε ένα.
Ανάλυση της πορείας και ρόστερ παικτών.
Μοναδικά στατιστικά στοιχεία για τις διοργανώσεις και για κάθε ομάδα ξεχωριστά.
Ακόμα ειδικά αφιερώματα στις ομάδες και τα πρόσωπα που ξεχώρισαν και χαρακτήρισαν την αγωνιστική σεζόν.
Παρακάτω στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε σε λεπτομέρεια το πινακάκι του κάθε αγώνα.

Και αυτό το εγχείρημα επιτεύχθηκε χάρη στη συγκέντρωση των στοιχέιων σε όλη τη διάρκεια της περιόδου και τη συνεργασία των δημοσιογράφων Ευάνθη Γκόγκουλη, Κώστα Πάλλη και Κώστα Φόλλα, με τον συντονισμό και την οργάνωση του Δημήτρη Τσακίρη.

Δυνατότητα προμήθειας του βιβλίου
Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο αφού επικοινωνήσετε με το “Αθλότυπο” ή ακόμα και να κάνετε ηλεκτρονική αγορά (www.athlotypo.gr).
Επίσης μπορείτε να στείλετε οποιοδήποτε επώνυμο σχόλιο ή παρατήρηση για την έκδοση και θα προστεθεί στο άρθρο με e-mail στο soccerbase.info (info@soccerbase.info).

Advertisements